BÄSTA IPTV TJÄNSTERNA 2020

Vårat bäst i test av IPTV tjänster baserar sig på de IP TV abonnemangen vi tycker är stabilast, och för rätt peng så att säga. Som du säkert har märkt skiljer det sig en hel del mellan de olika IPTV-tjänsterna, och frågan är vad är det som egentligen skiljer dem åt.

Pris, kvalitet & utbud

Några av det enskilt viktigaste faktorerna vi har tittat på för att bedöma vilken IPTV-tjänst som är bäst i test, är bland annat priset, kvaliten och kanal utbudet. De bästa iptv-tjänsterna är både billiga, har många kanaler och laggar inte när du använder dem.

Bästa-iptv-tjänsten

VÅRA BÄST I TEST IPTV VINNARE 2020

BÄSTA IPTV SERVICEN 2020

Bästa-IPTV-tjänsten

Ali Express är utan tvekan den bästa iptv servicen i Sverige just nu. Med en otroligt bra service på Svenska, låga pris på 170 kr för 12 månader, och sina 10.000 olika kanaler. Denna tjänsten laggar inget heller, och du får med massa film och serie streams i detta paket. För att få mer info om Ali Express kan du besöka dem här.

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till denna återförsäljare på ”IPTVKINGS.se” under fliken bäst i test hos dem.

BÄSTA IPTV BOX 2020

Bästa-IPTV-box-2020

T95Z är en grym IPTV box, och den är sjukt läcker också. Med alla bra funktioner som du kan önska dig, till ett bra pris också. Vi tycker att denna IPTV boxen är den bästa år 2020 om man ser till pris, och vad du får för pengarna. Klicka här för att läsa mer om boxen.

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till denna återförsäljare på ”IPTVKINGS.se” under fliken ”BOX” hos dem.

BÄST VPN FÖR  IPTV 2020

NordVPN

NordVPN är den överlägset största och bästa VPN-tjänsten i världen, och tack vare det massiva nätverket av över 6000 servrar i världen så är denna en utav mycket få som är nog snabb för att kryptera och streama samtidigt för att kunna funka för iptv. Besök NordVPN här för mera info.

SÅ TOG VI FRAM VÅRA TESTVINNARE

När vi börja leta rent på nätet efter en IPTV-tjänst insåg vi ganska snabbt att det finns miljontals att välja på, och skillnaderna mellan de olika tjänsterna kunde vara ganska stora insåg vi. Framför allt är det ganska stor skillnad i pris på det svenska hemsidor som säljer, och det utländska aktörerna. Naturligtvis ställer man då sig frågan vad är det som göra att det nästan skiljer 1000 kr i pris mellan att köpa från en återförsäljare i Sverige, eller en från Kina.

Kvalifikationer för att bli bästa IP TV tjänst 2020

Naturligtvis skulle man kunna hitta 1000 olika parametrar för att bedömma alla tjänster, men för enkelhetens skull valde vi några olika för att ta fram den bästa iptv tjänsten. Av dessa är det 4 stycken som vi sticker ut extra mycket, och det är dessa fyra.

 1. Priset för tjänsten

  – Att man skaffar sig IPTV för att sänka sina kostnader är inget att himla om, och priset för tjänsten blir då naturligtvis den viktigaste aspekten när man ska välja iptv-abonnemang.

 2. Supporten man kan få

  – Många är helt nya på detta med IPTV, och behöver lite stöd i början för att komma igång. Här varierar det också otroligt mycket i hur mycket hjälp och support man kan få från återförsäljaren. En del har ingen support alls, medans andra har support, men ingen på svenska. Och de allra bästa iptv-tjänsterna har live support på svenska.

 3. Kvaliteten på kanalerna

  – Bara för att man vill skära ner på kostnaderna, betyder det inte att man vill tumma på kvaliteten i bland annat upplösning, och hur snabbt man kan streama. Vi märkte även här att en del tjänster påstod sig erbjuda HD kvalitet, vilket inte alls stämde. Och andra tog flera minuter att ladda deras kanallista innan man kunde börja se på tv-kanalerna.

 4. Antal kanaler

  – Även om det allra flesta är bara ute efter att få tillgång till kanaler som C More, Viasat och Dplay, så är det skönt att ha även amerikanska och andra kanaler ibland. Med fler antal kanaler, har du fler möjligheter att se serier och annat på utländska kanaler som ibland sänder dem flera år innan dem börjar sändas på svensk tv.

 5. Guider för nybörjare

  – Som nybörjare stöter man på små hinder och problem hela tiden, att då ha tillgång till bra guider är oerhört tacksamt. Vill du hitta många bra guider så gör du det på IPTV.se.

Här hittar du bästa iptv-boxen, och IPTV-appen

På denna sidan valde vi att bara ranka de olika IPTV-tjänsterna, och den VPN du bör använda för att kolla på iptv säkert. Vill du veta vilka IPTV-boxar vi rekommenderar, så finner du det på våran sida om IPTV-Boxar.

För att se vilken iptv-app som är den bästa iptv-appen, så ska du gå in och läsa på varje försäljares egna råd. Det kan nämligen vara som så att just deras tjänst fungerar som bäst på en viss app, så här vill vi på IPTV 24 inte ge några som helst rekommendationer.