IPTV BOX TILL LÄGSTA PRIS

IPTV box är inget som man måste ha, men det är otroligt skönt att ha en. Det som IPTV-boxarna är så otroligt bra på att göra är bland annat att det blir lätt att navigera, vilket är halv klurigt med bara en app. Dessutom går allt mycket snabbare med IPTV-boxen, än om du bara kör via din smart-tv eller app.

IPTV boxar gör om din dum-tv till smart-tv

IPTV boxar är däremot ett måste för dig som har tänkt att kolla på iptv-tjänster på din TV, men inte har en smart-tv. För att kunna kolla på IPTV-kanaler behöver det finnas ett operativsystem på den enheten du tänkt att kolla på, där Android, iOS eller Windows är de vanligaste.

IPTV-BOX

BÄSTA & BILLIGASTE IPTV BOXEN 2020

T95Z-PLUS-IPTV-BOX

MAG-324-IPTV-BOX

XIAOMI-MI-BOX

IPTV-BOXEN-X96-MINI

Tyvärr kan vi inte längre länka till dessa boxar, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till återförsäljare på ”IPTVKINGS.se” under fliken ”BOX” hos dem.

INFORMATION OM IPTV-BOXARNA

IPTV boxarna kan också även kallas för mediabox, eller av vissa för Android Box. Man kan i praktiken också säga att en Apple TV fungerar också som en IPTV-Box, eftersom att du även på den kan installera en IPTV-app. Med IPTV boxen kan man i praktiken säga att du skapar dig möjligheten att installera appar på din tv, fast du gör det inte på din tv utan på själva boxen istället.

Detta är det billigaste sättet för dig som vill ha en smart-tv, men inte har lust att köpa dig en helt ny tv bara för att du vill använda iptv-kanaler. Har du en projektor som du vill köra igenom är det högst troligt att du kommer behöva använda dig av en iptv-box, då det flesta projektorer är inte smarta så att säga.

Vad-är-en-IPTV-box

Köpa billig eller dyr iptv-box?

Som du ser skiljer det sig en hel del i pris på en dyr vs en billig iptv-box, så vad får man egentligen mera av om man köper en dyrare box än den billigare iptv-boxen? Men till och börja med så landar mycket av beslutet i hur bekvämt du vill kolla på iptv, och hur mycket du kommer att använda kanalerna. Är du tekniskt begåvad och gillar att pula lite med extra add-ons och plugins, så kanske du inte behöver någon box alls. Gillar du däremot att allt ska bara fungera utan krångel, och vill slippa ”programmera” gör du helt rätt om du investerar lite i själva boxen.

Mer prestanda i boxen = Bättre upplevelse

Det dyrare boxarna har framför allt betydligt bättre prestanda i boxen, vilket gör att allting går snabbare och flyter på bättre. Låt oss säga att du har 20.000 kanaler som varje gång ska laddas in, då tar det lite tid att ladda in all data som behövs för att du ska kunna kolla på kanalerna. Med en billig IPTV-box kommer det helt enkelt att ta längre tid, då deras minnen och processor kraft är lägre. Vid test vi utförde kunde det ta ca 10 sec längre tid att ladda in kanalerna, med en billig iptv-box.

Detta kanske inte låter som något speciellt märkvärdigt, men om du leker med tanken att allt du gör går dubbelt så långsamt, så kommer du ganska snart bli trött på din slöa iptv-box. Därför rekommenderar vi i vart fall att du inte köper den billigaste iptv-boxen du kan hitta, men du behöver inte heller köpa den dyraste för att komma åt bra prestanda.

Boxar för under 1000 kr räcker väl

En bra tumregel är att boxar över 500 kr, och under 1000 kr räcker gott och väl. I denna prisklass av iptv-boxar hittar du många riktigt vassa, och är du inte en prylnörd som alltid ska ha det bästa, så kommer du bli supernöjd med dessa. Kolla in våran rekommendation av den bästa iptv-boxen som vi rekommenderar alla, den kostar endast 799 kr och är ett riktigt fynd faktiskt.