SE PÅ IPTV UTAN ATT TORSKA

Nu kanske du undrar vad är IPTV säkerhet för något, kan man ens använda IPTV-kanaler utan att ta någon risk att åka dit? Vi på IPTV 24 har satt ihop en hel guide där vi förklarar vad du kan, och inte kan göra för att skydda dig från att åka dit på att använda IPTV. Ta dig tiden och läs igenom guiden, så kanske du slipper att åka på böter med flera hundra tusen på spel. Det har nämligen på senare tid blivit allt viktigare att skydda sig, då myndigheter och upphovsrättslobbyn runt om i världen har börjat skruva åt tumskruvarna. Vi har bland annat i slutet av 2019 fått se Europol göra en enorm razzia mot hela iptv-nätverket, där bland annat 50 miljoner användares uppgifter numera finns i myndigheternas händer.

Använd-IPTV-säkert

STEG 1 FÖR ATT VARA ANONYM

BETALA SÄKERT MED EN KRYPTOVALUTA SOM BITCOIN

Detta är kanske inte den viktigaste åtgärden du kan vidta, men det är helt klart inte en nackdel att betala med kryptovaluta. Många av det bättre försäljarna av IPTV-tjänster tar betalt med Bitcoins, och vi rekommenderar detta som betalningsmetod framför allt om du ska köpa av en svensk aktör. Att betala med vanlig Swish eller kortbetalning medför dels en risk med att du lämnar dina kortuppgifter till en helt anonym försäljare, och dels att dina kortuppgifter finns i försäljarens server. Skulle polis göra razzia mot dem, så blir det mycket enkelt att spåra dig.

Betala-med-bitcoin

STEG 2 FÖR ATT VARA ANONYM

KRYPTERA ALL DIN DATATRAFIK MED EN VPN-TJÄNST

Att skaffa dig en VPN-tjänst så som NordVPN är den enskilt viktigaste åtgärden du kan vidta för att minska riskerna med att torska. En VPN är helt och hållet skapad för att du som använder tjänsten ska förbli anonym, och detta sköt via så kallad tunnling. Det som händer i praktiken är att all data går via en VPN-server innan den går till dig, och lika dant när du besöker någon hemsida/tjänst. När datan går igenom tunneln så krypteras den också, så att ingen kan se vad datan innehåller. En VPN som NordVPN kostar ca 500 kr om året, vilket det är helt klart värt.

NordVPN